login   |    register
Reality In Scale [ MORE REVIEWS ] [ WEBSITE ] [ NEW STORIES ]

In-Box Review
135
Classic Wall Fountain
Reality in Scal Classic Wall Fountain
  • P1050679

by: Jurgen Schot [ JURRIE ]


Originally published on:
KitMaker BENELUX

  • P1050679

Introductie

Een onlangs geďntroduceerd product van Reality in Scale is de Classic Wall Fountain. Er was eerder al een andere Wall Fountain van Reality in Scale beschikbaar (nr 35044), maar deze had een meer modern uiterlijk.

De Classic Wall Fountain

De fontein wordt geleverd in een dikke bubbelenvelop met daarin drie hoofdcomponenten. Allereerst uiteraard de fontein zelf; wat een resin casting is van 5,2 bij 10 cm. Ten tweede een vel instructies inclusief referentiemateriaal met kleurenfoto’s. Als laatste enkele accessoires om je fontein direct af te maken, te weten decals met in 5 talen “Drink Water” en een stukje visdraad. Het stukje visdraad is benodigd om een waterstraal te maken.

De fontein is werkelijk prachtig gegoten met minieme details. Ook heeft de fontein al een mooie textuur. Er is eigenlijk geen noemenswaardige flash aanwezig, dus dat scheelt bij het klaarmaken voor de verf. De fontein kan je prachtig schilderen, want er is mooi referentiemateriaal toegevoegd in de vorm van de eerder genoemde kleurenfoto’s. Dit is iets wat je niet vaak tegenkomt en dat is dan ook een dikke plus. Hetzelfde geldt overigens voor de meegeleverde kleine details, waarmee je direct je fontein kan afronden.

Samenvattend

Een prachtige, zeer complete set, in veel diorama’s te gebruiken. Alles ziet er netjes en scherp uit, zeer goed dus.
SUMMARY
Highs: Compleet, zeer mooi gegoten
Lows: -
Verdict: Te gebruiken in vele diorama’s, zeer aan te raden
Percentage Rating
90%
  Scale: 1:35
  Mfg. ID: 35073
  Suggested Retail: € 12,50
  Related Link: 
  PUBLISHED: Mar 22, 2009
  NATIONALITY: Netherlands
NETWORK-WIDE AVERAGE RATINGS
  THIS REVIEWER: 81.77%
  MAKER/PUBLISHER: 92.35%

About Jurgen Schot (Jurrie)
FROM: DRENTHE, NETHERLANDS

Hello guys, I'm Jurrie, already modeling for some 15 years. Still going strong hehe, you can find my latest work on one of the On-Display pages or forums of the Benelux section. I usually build 1/35 WW2 armor and 1/48 WW2 aircraft. Greetz, Jurrie

Copyright ©2020 text by Jurgen Schot [ JURRIE ]. Images also by copyright holder unless otherwise noted. Opinions expressed are those of the author(s) and not necessarily those of AeroScale. All rights reserved.


   

What's Your Opinion?


Photos
Click image to enlarge
  • P1050678
  • P1050677
  • P1050676