login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Difficulty with server and photos
oldtimer
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 11, 2007
KitMaker: 210 posts
AeroScale: 59 posts
Posted: Tuesday, January 03, 2012 - 10:43 AM UTC
Every time I try to enter the photo gallery i get "Server busy please try later" this happens again when I try and upload an image in the forum.
Is it just me but no matter what time of day or night! it still comes up server busy please try later.
HELP!!!!!!!!!!!
FAUST
#130
_VISITCOMMUNITY
Noord-Holland, Netherlands
Joined: June 07, 2002
KitMaker: 8,797 posts
AeroScale: 190 posts
Posted: Tuesday, January 03, 2012 - 11:02 AM UTC
Ola Martin

I encounter the same problem. Hope it is fixed soon as I have a couple of pics I want to upload as well
oldtimer
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 11, 2007
KitMaker: 210 posts
AeroScale: 59 posts
Posted: Tuesday, January 03, 2012 - 11:11 AM UTC
Hi Robert,
Yes i hope so too. I have just joined my first two campaigns and if things don't improve I won't be able to show that I have started or completed the campaign.
Hope the weather in the Netherlands is better than in the UK. (typical Brit talking about the weather
FAUST
#130
_VISITCOMMUNITY
Noord-Holland, Netherlands
Joined: June 07, 2002
KitMaker: 8,797 posts
AeroScale: 190 posts
Posted: Tuesday, January 03, 2012 - 11:22 AM UTC
Ah usually it is fixed quite soon. The past nine years have learned me it takes a bit of patience sometimes.

And as for the weather... No it has been horrid here. Really severe winds and a lot of rain in the part where I live and work.
staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
#002
_VISITCOMMUNITY
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,436 posts
AeroScale: 506 posts
Posted: Tuesday, January 03, 2012 - 12:03 PM UTC
I have a new photo uploading procedure for users an am now doing some of the user gallery maintenance bits (creating new albums, editing, deleting, and the like). Once I have this new user photo system working it should be a lot easier to use than the current system (but will be a lot more simplistic as well).

Thanks for your patience!

Jim
GaryKato
_VISITCOMMUNITY
California, United States
Joined: December 06, 2004
KitMaker: 3,492 posts
AeroScale: 137 posts
Posted: Tuesday, January 03, 2012 - 12:33 PM UTC

Quoted Text

Hi Robert,
Yes i hope so too. I have just joined my first two campaigns and if things don't improve I won't be able to show that I have started or completed the campaign.
Hope the weather in the Netherlands is better than in the UK. (typical Brit talking about the weather



Don't worry about campaigns. We are taking the inability to access the Kitmaker gallery into account. Most campaigns don't require a start photo to go into the campaign gallery so it might be OK to upload your start photo to another photo site (most seem to use PhotoBucket) and post a URL to that photo in the campaign thread.
imatanker
_VISITCOMMUNITY
Maine, United States
Joined: February 11, 2011
KitMaker: 1,654 posts
AeroScale: 0 posts
Posted: Thursday, January 05, 2012 - 10:44 PM UTC
Is it fixed?I have tried four different times to get into the photo gallery at different times of the day and been successful.That wasn't happening before.Was I just lucky?If it has been fixed,a big thank you to all involved,Jeff
FAUST
#130
_VISITCOMMUNITY
Noord-Holland, Netherlands
Joined: June 07, 2002
KitMaker: 8,797 posts
AeroScale: 190 posts
Posted: Thursday, January 05, 2012 - 10:54 PM UTC
Well it worked for me. Uploaded the pics I wanted to post yesterday without any problems.
oldtimer
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 11, 2007
KitMaker: 210 posts
AeroScale: 59 posts
Posted: Saturday, January 07, 2012 - 08:23 AM UTC
Yep its working for me too. Thanks Jim!